Nieuwjaarsbijeenkomst DSTS en Nieuw Wij
22632
post-template-default,single,single-post,postid-22632,single-format-standard,stockholm-core-1.0.5,select-theme-ver-5.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Nieuwjaarsbijeenkomst DSTS en Nieuw Wij

Op dinsdag 10 januari vond de feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst van het DSTS en Nieuw Wij plaats. Tijdens deze bijeenkomst stonden we stil bij de verzelfstandiging van Project W!J dat nu verder gaat binnen de stichting Nieuw Wij. Daarna werd er gezellig met elkaar gepraat en gegeten.

Eerder die dag vond een masterclass van W!J-leert plaats. Alle trainers van Nieuw Wij waren hiervoor uitgenodigd. Manuela Kalsky verzorgde het eerste deel van de masterclass waarin ze inging op het gedachtegoed van ‘W!J verbind de verschillen’. Vervolgens nam Reinoud Beimers, de zakelijk leider van Nieuw Wij, het woord. Hij lichtte de nieuwe organisatiestructuur van Nieuw Wij toe. En tot slot splitste de groep zich op om deel te nemen aan een gesprek over één van de drie thema’s: W!J leert, W!J werkt, W!J adviseert en spreekt.

Zie de foto-impressie hieronder